Sarjakortti, omatoimivuoro, vakiovuoro
SARJAKORTTILAINEN:
Sarjakortit ovat voimassa 6 kk ostohetkestä. Sarjakortti on henkilökohtainen, eli samalla uintivuorolla ei voi tulla muita uimaan kuin sarjakortin haltija ja hänen koiransa. Voit kuitenkin myydä sarjakortin tarvittaessa eteenpäin. Koirakeskus ei lunasta sarjakorttia takaisin.


UITTAJA SARJAKORTILLE:
Voit ottaa uittajan myös sarjakortilla, varmista soittamalla 044 231 5653, että onko uittaja mahdollinen sille ajankohdalle kun olisit menossa uintivuorolle. Käy ostamassa uittaja täältä https://www.hyvanmielenkoirakeskus.fi/fi/tuotteet/halli-ja-uimalamaksut ja sieltä uittajamaksu sarjakorttilaiselle ja valitse se aika minkä sarjakortin olet ostanut eli joko 15 min tai 30 min. Kirjoita myös varauksen yhteydessä huomautuksia kohtaan, että olet ottanut sille varaukselle myös uittajan. Voit myös lisätä myöhemmin huomautuksia kohtaan uittajan tarpeen menemällä omat tiedot -> varauksia -> valitse oikea varaus -> muokkaa.


VAKIOVUORO:
Voit varata vakiovuoron itsellesi, yhdessä kaverisi kanssa, kasvattaporukalle tai vaikka yhdistykselle.


ITSENÄINEN OMATOIMIVUORO:
Sinun on myös mahdollista saada oma henkilökohtainen sekä itsenäinen omatoimivuoro uimalaan. Jos tämä kiinnostaa ja haluat sen, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus (kerro lyhyesti mikä tarve on ja kerro teistä yleisesti. Ennen hyväksymistä jokaisen täytyy tulla normaalille uintivuorolle) osoitteeseen info@hyvanmielenkoirakeskus.fi. Näitä vuoroja jaetaan rajattu määrä. Hinta määräytyy kertojen mukaisesti, esim kerran viikossa on 100 e/kk. Aikoja tarjolla pääsääntöisesti ma - pe 8 - 12 sekä pe - su 18 - 21.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.