Koulutustila
Vuokraamme koulutustilaa myös ulkopuoliseen käyttöön. Vaihtoehtoina on yksittäinen irtovuoro, jonka voi varata täältä: https://www.hyvanmielenkoirakeskus.fi/fi/varaukset/kalenteri?rental_only=true. Tai omatoimivuoro, jossa maksetaan kuukausimaksua (50e) ja voit käydä haluamasi määrän treenaamassa kuukaudessa. Laita sähköpostia info@hyvanmielenkoirakeskus.fi jos omatoimivuoro kiinnostaa.Tila on lämmin 200 neliön kokoinen, jossa on pohjana täytteetön tekonurmi. Tilasta löytyy kattavasti erilaisia harrastusvälineitä; erikokoisia kartioita, hoopersvälineistöä (hooppeja 7 kpl, osa alarimattomia osa alarimallisia, tynnyreitä, 2 putkea, veräjä), agilityesteitä (hyppyjä, kaksi putkea, kepit), ruutunauha, tokon hyppyesteet, pk-hyppyeste, näyttelypöytä, rally-tokokyltit telineineen sekä hyvät peilit jne.

Tilasta löytyy myös keittiö, wc, n 30 tuolia ja videotykki.


Koulutustilan säännöt:
- Mene treenipaikalle sen verran ajoissa, että kerkeät käyttää koirasi kunnolla tarpeilla. Koirakeskuksen ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot. Korjaamotien päästä lähtee polku mistä pääsee kuntopolulle. Rakennuksen takapäädyssä kulkee jalkakäytävä, tämä on myös hyvää aluetta ulkoiluttaa koiraa. Kerää koirat kakat ja tuo ne ulkoroskikseen.

- Koiran ei saa antaa merkkailla sisätiloissa, piha-alueella mm. rakenteisiin, takapihan treenialueelle tai sen välittömässä läheisyydessä oleviin kiviin eikä treenivälineistöön. Eritesakko on 10 e ja se pitää sisällään pissat, kakat ja oksennukset. Se käydään maksamassa verkkokaupassa vahingon sattuessa välittömästi; https://www.hyvanmielenkoirakeskus.fi/fi/tuotteet/hallin-palvelumaksut-pissasakko

- Treenitilassa on siivousämpäri missä on siivoustarvikkeet siivoamista varten, koiran omistaja vastaa siivoamisesta. Eritesakkoa ei ole tehty rahastusmielessä vaan, että omistajat olisivat tarkkaavaisempia ja ulkoiluttaisivat koiransa hyvin ennen treenejä. Koiraa voi ja kannattaa käyttää tarpeilla myös kesken treenin! Treenitilassa oleva matto on useamman tuhannen euron arvoinen investointi. Jokainen pissa lisää seuraavien pissojen todennäköisyyttä eli pidäthän huolen ettet omalta osaltasi edesauta sitä. Jos koirallasi on taipumusta nostaa koipea, laita sille urosvyö, niitä saa myös meiltä lainaan. Huom! Myös nartut voivat merkkailla.

- Jätä treenitila lähtiessäsi siihen kuntoon kun se oli tullessasi! Myös karvatupot pitää siivota pois.

- Pysäköinti on rakennuksen etupihalla tai muutama auto mahtuu myös rakennuksen takapäätyyn (täällä iltapäivällä ja illalla varjoisaa). Takapihan hiekka-alueelle ei saa ajaa autoilla, se jätetään treenialueeksi. Voit siis treenata myös pihalla!

- Kulku treeneihin on rakennuksen takapihan puolelta, poiskulku on rakennuksen etupuolelta. Näin poislähtijät saavat poistua rauhassa ilman ovikohtaamisia.


HINNAT
30 min 14€
60 min 28€
Vakiovuoro 60 min 20€
Omatoimivuoro (kuukausihinta) 50€
Sarjakortti 5 x 30 min 60€
Sarjakortti 5 x 60 min 110€
Yhteiskortti uimala + treenitila
(5 x 30 min + 5 x 30 min
    200€
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.