Koirien jumpat   
Jumppaaminen koiran kanssa on hauskaa ja hyödyllistä! Jumppaaminen ei pelkästään ole vaan koiran fyysistä kunnossapitoa, vaan on myös mieltä piristävä virike sekä on mukavaa yhteistä tekemistä.

Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia mitkä tukevat koiran kehonhallintaa, koordinaatiota ja lihaksistoa. Hyvällä kehonhallinnalla voidaan välttyä loukkaantumisilta sekä nopeuttaa palautumista ja kuntoutumista. Tunti on 30 minuutin mittainen, koska tunnilla tehdään tiiivisti vain koiran harjoitteita.

Jumppatunti soveltuu kaikille koirille joilla on fyysiset mahdollisuudet terveeseen liikkumiseen. Kuntoutuksessa olevilla täytyy olla eläinlääkäriltä osallistuakseen tunnille.JUMPPAKURSSI:
Tällä intensiivisellä kolmen kerran kurssilla tutustutaan erilaisiin koiran tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviin liikkeisiin. Kurssille voi osallistua pennun, aikuisen tai seniorin kanssa eikä koiralla tai ohjaajalla tarvitse olla ennakkoon kokemusta jumppauksesta vaan täällä aloitetaan nimenomaan alkeista!

Harjoittelulla pystymme kehittämään koiran syviä lihaksia, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikekontrollia sekä liikkuvuutta ja notkeutta. Nämä kaikki vähentävät osaltaan loukkaantumisriskiä ja mahdollistavat mm. turvallisen harjoittelun eri harrastuslajeissa.Hyödynnämme kurssilla erilaisia tasapainoalustoja ja korokkeita. Liikkeissä huomioimme koiran koko kehon ja kehitämme sekä etu- että takaosaa, keskivartaloa unohtamatta. Keskitymme myös yhteistyöhön ja hauskaan yhdessä tekemiseen koiran kanssa, joka on kaiken tekemisen perusta. Jumppakurssilla jokaisella on oma henkilökohtainen 20 minuutin treeniaika, eli kurssille voi tulla hyvin koiran kanssa joka ei pysty olemaan muiden koirien kanssa samassa tilassa.

Kouluttajana toimii Sonja, joka opiskelee tällä hetkellä eläintenkouluttajaksi (AT) sekä koiran fysiikkavalmentajaksi.Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.