Yleistä
Yleistä ja usein kysyttyä:


1. Rekisteröitymisen jälkeen on todella tärkeää, että vahvistat sähköpostiosoitteesi. Siitä tulee sähköposti missä niin kehoitetaan tekemään. Jos sitä ei tee eikä ole maksanut varausta/kurssia, niin varaus poistuu. Järjestelmä lähettää vahvistuksesta vielä muistutusviestin ennen poistoa. On todella tärkeää, että siihen reagoidaan ettei varaukset poistu. Jos vahvistusta ei tee (eikä ole maksanut varausta), niin järjestelmä katsoo sähköpostiosoitteen virheelliseksi (tämä on yleisin syy) ja sen takia poistaa varaukset.

2. Jos olet varannut kurssin tai uimavuoron tms. saat sen peruutettua, kun kirjaudut järjestelmään ja menet omiin tietoihin ja valitset ilmoittautumiset tai varaukset. Valitse oikea kurssi/varaus ja peruuta. Jos sairastut ja sinulla samana päivänä varaus, niin ota silloin yhteyttä: info@hyvanmielenkoirakeskus.fi. Saman päivän varauksia et pysty itse perumaan, kursseilla saman viikon sisällä aloitus. Jos olet maksanut ilmoittautumisen tai varauksen, niin maksu menee ns. saldolle jolloin voit maksaa ensin sieltä, ja tarvittaessa loput omalta tililtä normaalisti.

3. Kurssit ja muut varaukset on maksettava ennen kurssin alkua tai varauksen ajankohtaa. Varauksen maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan lasku pitää maksaa jos et peruuta varausta tai ilmoittautumista.

4. Kun ostat sarjakortin, saat sähköpostiviestin kun maksu on kirjautunut järjestelmään. Jos maksat paytrailin kautta, niin maksu kirjautuu järjestelmään samantien.

5. Näet parhaiten kaikki vapaana olevat kurssit kerralla täältä: https://www.hyvanmielenkoirakeskus.fi/fi/sivut/kurssit-joilla-on-vapaita-paikkoja.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.