Yleistä ja usein kysytyt kysymykset

1. Rekisteröitymisen jälkeen on todella tärkeää, että vahvistat sähköpostiosoitteesi. Siitä tulee sähköposti missä niin kehoitetaan tekemään. Jos sitä ei tee eikä ole maksanut varausta/kurssia, niin varaus poistuu. Järjestelmä lähettää vahvistuksesta vielä muistutusviestin ennen poistoa. On todella tärkeää, että siihen reagoidaan ettei varaukset poistu. Jos vahvistusta ei tee (eikä ole maksanut varausta), niin järjestelmä katsoo sähköpostiosoitteen virheelliseksi (tämä on yleisin syy) ja sen takia poistaa varaukset.

2. Jos olet varannut kurssin saat sen peruutettua, kun kirjaudut järjestelmään ja menet omiin tietoihin ja valitset ilmoittautumiset tai varaukset. Valitse oikea kurssi/varaus ja peruuta. Jos sairastut ja sinulla samana päivänä varaus, niin ota silloin yhteyttä: info@hyvanmielenkoirakeskus.fi. Saman päivän varauksia et pysty itse perumaan, kursseilla saman viikon sisällä aloitus. Jos olet maksanut ilmoittautumisen tai varauksen, niin maksu menee ns. saldolle jolloin voit maksaa ensin sieltä, ja tarvittaessa loput omalta tililtä normaalisti.

3. Kurssit ja muut varaukset on maksettava ennen kurssin alkua tai varauksen ajankohtaa. Varauksen maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan lasku pitää maksaa jos et peruuta varausta tai ilmoittautumista.

4. Näet parhaiten kaikki vapaana olevat kurssit kerralla täältä.


Treenitila


-


Jos sinulla on kysyttävää voit lähettää sähköpostia tai soittaa.

info@hyvanmielenkoirakeskus.fi
Hyvinvointipalvelut: 044 231 5653
Koulutuspalvelut ja treenitila: 041 310 6952