Trimmaus

Trimmauspalvelut löydät hyvinvointipalvelujen yhteydestä. Odotathan ulkona, että teidät tullaan hakemaan sisälle.

Kaipaat sitten apua, kun tuntuu että kotoa saa jatkuvasti imuroida koiran karvoja tai koirasi alkaa muistuttaa enemmän lattiamoppia kuin sitä mihin alun perin koirarotua valitessasi ihastuit voi olla trimmaajalla käynti paikallaan. Tai kynsien leikkuusta on tullut haastavaa voisi trimmaajalta löytyä apu.

Palveluihin kuuluu mm; nypinnät, pohjavillapesut, trimmaus koneella/saksin, alas ajot, pesut, kynsien leikkuut, korvakarvojen nypinnät, tassujen siistimiset. Voit olla trimmaajaan yhteydessä kaikissa turkinhoitoon liittyvissä asioissa sekä kysyä neuvoja miten turkkia on hyvä hoitaa kotona.

Perinteisten trimmattavien rotujen lisäksi potentiaalisia trimmaamoiden asiakkaita ovat myös lyhyt turkkiset koirat. Esimerkiksi labradorin tai rottweilerit, pohjavillapesu tekee ihmeitä.

Kynsien leikkuussa hyvänä nyrkkisääntönä pidetään ettei kynnet saa osua maahan koiran seisoessa rennosti. Liian pitkät kynnet voivat revetä, lohkeilla ja ne vääntävät varpaita virheasentoihin jotka aiheuttaa koiralle kipua siten vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Tärkeää on kynsien leikkuusta ja turkin huolloista pidetään huolta.

Tervetuloa trimmaamoon, pidetään koirastasi hyvää huolta!

Trimmaajana toimii Laura Auervuolle.

koirasalonkitrimla@gmail.com 
puh. 045 152 9975

  
TEE VARAUS