Saadut asiakaspalautteet

Lähetämme kurssien päätteeksi palautelomakkeen asiakkaille. Alla olevat palautteet on kerätty niistä.


"Kiitos mielettömästä hoopers-kurssista, innostavasta ja iloisesta työotteestasi ja jokaisen koirakon kohtaamisesta yksilöllisesti <3"

"Korokkeilla patsastelua arjessakin harrastava koirani oli ihan liekeissä päästessään dobo-tunnille. Meillä molemmilla oli todella kivaa!"


"Aivan ihana kokeilu. Nyt toivon, että kurssi alkaisi. "

"Hienosti huomioitiin koiran arkuus vettä kohtaan ja traumaattisen kokemuksen jälkeen kevyempi hyvänmielenlopetus uinnille :) Kiitos Elina! Saatetaan tulla uudestaankin puhkumaan altaan reunalle ;)"


"Tämä kurssi soveltui kaiken rotuisille koirille, mikä on hyvä asia. Ei tarvinnut hävetä kun koira on metsästysrotuinen, eikä kovinkaan miellyttämisenhaluinen. Olisi kiva kun edelleen löytyisi tekemistä myös meidän kaltaisille ; ei tätä voi minnekään toko-kurssille viedä. Kiitos hyvästä kurssista. "


"Ihan superihana kurssi, olisi kiva jos jotain "junnu"kurssin tyyppistä olisi valikoimassa tulevaisuudessa! "


"Anna Piitulainen on pätevä ja perustelee kaiken opettamansa hyvin. Koira lähtöistä koulutusta ja koiran ehdoilla mentiin. Kurssista jäi positiivinen kokemus pennulle sekä omistajalle. Kiitos! "


"Kiitos Anna! Meille kurssista oli SUURI apu ja toivoimmekin jatkokurssia tai muuta kurssia, jossa voitaisiin opetella oleskelua muiden koirien läsnäollessa. "


"Tunnit olivat todella kivoja sekä niille oli mukava tulla. Erittäin taitavaa huomiointia ryhmän haasteiden kanssa. Harmitti vain että viimeinen kerta jäi välistä oman heräämisen takia (rankkan yövuoron jälkeen en herännyt kelloon). Kiitos hyvistä neuvoista ja näitä nyt olen soveltanut meidän ryhmärämän kanssa! Toivottavasti vielä löydämme mukavia koulutuksia vastaavaisuudessa sekä mukavaa syksyä!"


"Kiitos hyvin toteutetusta kurssista, nosework harrastuksena tempaisi mukaansa. Jatkokurssille jo ilmottauduttu, tästä on hyvä jatkaa! "


"Kiitos mukavista ja monipuolisista tunneista. Ainoa haaste kurssin aikana oli ehtiä töistä pois ajoissa, jotta ehti hakea koiran mukaan. Me opimme paljon ja tulemme varmasti käyttämään oppimiamme taitoja tulevaisuudessa. Kiitos Anna ihanan rauhallisesta koulutustavasta. Olet oikea ihminen oikeassa paikassa!"


"Kiva aktivointitunti muun harrastamisen ohelle. Tullaan varmasti uudestaankin jos tälläisiä järjestetään!"


"Ihana hyvän mielen tunti! Opittiin hyödyllisiä taitoja hauskanpidon lomassa. Kiitos!"

"Näyttelytreenit olivat erinomaiset. Sopivan rauhalliset (ei ollut kiireen tuntua), kouluttaja paneutui jokaiseen koiraan yksilöllisesti ja neuvoi ystävällisesti. Kouluttaja Janette oli erinomainen tässä tehtävässään ja näyttelytreenit olivat parhaat, missä ollaan käyty! Kiitos!"

"Todella koiralähtöistä opetusta. Toivottavasti näitä järjestetään pian uudelleen!"

"Olimme yhden kerran Tanjan pitämällä näyttelytreeneissä ja tahdon kiittää Tanjaa erinomaisesta opastuksesta!! Sain juuri oikeanlaista opastusta koiran liikkumisen ja seisomisen harjoittamiseen. "