Yrityksestä
Hyvänmielen Koirakeskus on kesällä 2022 rakentunut ja avautunut monipuolinen koira-alan ammattilaisten keskus. Rakennus on varta vasten rakennutettu tähän meidän käyttötarkoitusta varten. Sijaitsemme Haminan Salmenkylässä Korjaamotie 7. Koirakeskuksen ympäristössä on hyvät ja monipuoliset koirien ulkoilutusmaastot. Korjaamotien päästä lähtee polku mistä pääsee Ruissalon kuntopoluille.

Saman katon alta löytyy koirauimala, vesijuoksumatto, koulutuspalvelut, lemmikkitarvikemyymälä, trimmaaja, hieroja, osteopaatti ja fysioterapeutti.

Meillä keskitytään koiralähtöiseen toimintaan. Uimala on suunniteltu niin etteivät vieraat koirat eivät kohtaa uimalan sisätiloissa. Ulkotiloihin toki emme pysty vaikuttamaan. Uimaopetusta tehdään positiivisin menetelmin. Myös koulutustilassa on ajateltu kulku niin, että koulutustilaan mennään sisälle rakennuksen takaa ja kulku ulos on rakennuksen etupuolelta eli ovikohtaamisia ei siis tule. Kouluttajat ovat eläinkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneita, tai vähintään vastaavat taidot omaavia. Trimmaaja on suorittanut kiva käsittelijä TM-koulutuksen.

 
Yrityksemme arvot;

Yhteistyö
Yhteistyö on meidän yrityksen kantava voima. Koemme, että yhteistyöllä saa vain hyviä asioita aikaiseksi.
Emme ajattele, että saman alan ihmisten pitäisi kilpailla keskenään, kun voimme tehdä yhteistyötäkin. Odotamme yhteistyökumppaneiltamme myös samoja arvoja.
Myös monipuolinen ja laaja tarjonta palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on myös yksi tärkeistä arvoistamme.

Koiralähtöisyys
Koiralähtöisyys on molempien osapuolien hyvinvoinnin kannalta ratkaisevassa roolissa. Se otetaan kaikessa toiminnassamme huomioon.
Emme perusta toimintaamme pikaratkaisuihin. Meillä positiivisen vahvistamisen
linja säilyy jokaisessa tilanteessa. Jokainen koira on yksilö ja otamme sen aina huomioon.

Avoimuus
Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Toimintamme on myös aina perusteltua eli asioita ei vaan tehdä, vaan niihin löytyy perusteet.

Osaaminen
Kaikki yrityksessämme tavalla tai toisella työskentelevät ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Koulutamme
itseämme myös jatkuvasti, että pysymme ajantasalla nykyaikaisesta ja tutkittuun tietoon ja tieteeseen
perustuvasta kouluttamisesta ja koirien käsittelystä.

Lämminhenkisyys
Meille jokainen voi tulla semmoisena kuin on. Otamme kaikki vastaan. Meillä ei tarvitse hävetä omaa tai koiran osaamattomuutta.
Toimintamme perustuu myös ihmisten osalta positiiviseen vahvistamiseen. Sinä olet meille tärkeä!
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.