Näyttelyt   
Paina tallennuspainiketta yläpuolelta saadaksesi ilmoituksen tulevista koulutuksista tässä kategoriassa.


Tavoitteena iloinen ja näyttävä koira, sekä itsevarma handleri! Meillä on tarjolla yksittäisia treenejä sekä sitten upea Hyvänmielen Näyttelykoirakurssi.

Helposti voisi ajatella, että eihän koiran tarvitse näyttelyissä kuin seisoa paikoillaan, ravata ja sietää käsittelyä. Nämä toki on hyvä opettaa hyvin, mutta näiden lisäksi koira on hyvä opettaa mahdollisimman hyvin erilaisiin tukitoimiin sekä myös häiriöihin. Esimerkiksi käsittely on monelle haastavaa eri syistä. Osaa  jännittää, osa on innostunut, osa molempia. Jos käsittelyssä on haasteita, se voi alkaa vaikuttamaan koiran koko esiintymiseen. Koira voi esim. lakata liikkumasta. Käsittelyongelmaan saattaa havahtua vasta kun koira alkaa murisemaan tai näykkimään käsittelijää/tuomaria. Todennäköisesti tilanne on siinä kohtaa jo kärjistynyt tuohon pisteeseen. Koira kokee ettei aiempia merkkejä ole luettu, joten on otettava ns. järeämmät aseet käyttöön. Onneksi tälle on paljonkin tehtävissä, mutta se kannattaa tehdä koiran ehdoilla, ilman pakottamista. Joskus voi myös näyttää siltä, että vieraan kanssa koira ns. käyttäytyy hyvin ja oman ihmisen kanssa ei niinkään. Meidän näyttelykouluttajilla on paljon kokemusta käsittelyongelmista sekä muista haasteista mitä esim. näyttelyissä voi esiintyä.

Meidän näyttelytreeneissä treenataan koiran ehdoilla ja opetellaan tuomaan koiran hyviä puolia esiin. Hyvin treenattu koira on ilo viedä kehään! :) Näyttelytilanne voi olla myös koiran omistajalle jännittävä ja mitä varmempi olo on koiran sekä omista esiintymistaidoista, niin sitä helpompi tilanne kaikille on! 

Näyttelykoirankin kanssa kannattaa tehdä muutakin kuin treenata pelkkiä asentoja ja liikkeitä. Se että harjoitellaan monipuolisesti ja kartutetaan taitoja, hyödyttää molempia osapuolia. Kannattaa rakentaa koiraan myös hyvää suhdetta sekä yhteistyötä yhteisillä kivoilla tekemisillä. Tästä on myös usein apua sinne arkeenkin.


YKSITTÄISET NÄYTTELYTREENIT:
Haluamme panostaa kunnolla koulutettuihin taitoihin, joten tästä syystä meillä on käsittelypainotteiset ja liikkeet ja seisotuspainotteiset treenit erikseen.


HYVÄNMIELEN NÄYTTELYKOIRAKURSSI:
Hyvänmielen Näyttelykoira on kokonaisvaltainen kurssi missä paneudutaan syvemmin eri osa-alueisiin sekä taitoihin mitä näyttelyissä tarvitaan sekä tarvittaviin tukitaitoihin sekä muihin hyvinvointiasioihin mistä on hyötyä ja mitkä kuuluu myös näyttelykoiralle.

Kurssi sopii koirakoille jotka haluavat viedä näyttelytreenaamisen aivan uudelle tasolle. Sopii myös koirakoille joilla on haasteita joissain osa-alueissa tai koirakoille jotka ovat vasta-alkajia. Kurssilla tehdään paljon erilaisia fyysisiä harjoitteita sekä tukiharjoituksia näyttelyihin liittyen, eli kurssilla ei harjoitella pelkästään seisomista, liikkeitä ja käsittelyä.heinäkuu
elokuu
syyskuu