Reaktiivisten koirien -koulutuspäivä su 3.12. (Milka Tauru)   
Reaktiivisten koirien -koulutuspäivä su 3.12. klo 11 alkaen.


Asuuko teillä koira joka haukkuu herkästi kaikenlaiselle näkemälleen ja kuulemalleen, kiihtyy nollasta sataan nopeasti, eikä suoriudu tehtävistä koska keskittyminen muualla kuin kotona on mahdotonta? Tai keskittyykö koirasi ympäristöön sinun sijaasi? Reagoiko se yleisesti häiriöihin?

Tervetuloa mukaan koulutuspäivään oppimaan lisää aiheista; kuinka toimia herkästi kiihtyvän koiran kanssa, opettaa vireenhallintaa sekä tukea rauhoittumista. Koulutuspäivä sopii erinomaisesti myös niille koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta halliympäristössä toimimiseen.
 
Koulutuspäivä alkaa luennolla, jonka tavoitteena on auttaa ymmärtämään herkästi kiihtyvän koiraa, reaktiivisen koiran hyvinvointiin vaikuttavia asioita sekä tarjoamaan keinoja erilaisiin  arjen ja harrastamisen tilanteisiin sekä palautumisen tukemiseen.

Kouluttajana toimii Milka Tauru, joka on jo tuttu näky koirakeskuksella. Milka on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT) ja hän suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PGDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Osaaminen niin eläimen fyysisen suorituskyvyn rakentamisen, kuin kouluttamisen saralta takaavat koiran tilanteen kokonaisvaltaisen huomioinnin koulutuspäivässä.

Fysioterapeuttina ihmisen ohjaaminen on hänen ammatillista ydinosaamistaan. Koulutusten ohjaajana hän on selkeä, helposti lähestyttävä sekä omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita,
joissa osallistujalla on miellyttävä olla. Tavoitteetsekä keinot niihin pääsemiseksi laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa, keskustellen ja ottaen huomioon juuri kyseisen asiakkaan kokonaistilanteen.

Milka harrastaa aktiivisesti palveluskoiralajeja koiransa, australianpaimenkoira Einon kanssa, harrastuslajivalikoimaansa kuuluu näiden lisäksi mm. toko sekä nosework. Milka on hankkinut monipuolisestioppia nykyaikaisiin koulutusmenetelmiin, koulutustekniikkaan sekä koiran omaehtoisuuden tukemiseen liittyen.

 Koirakkopaikka 50 e
(hinta sisältää luennon ja 30 min koulutusvuoron)
 Kuuntelupaikka 15 e
(hinta sisältää luennon ja koulutusten seuraaminen)


Sitovat ilmoittautumiset: info@hyvanmielenkoirakeskus.fi. Jos et pääse osallistumaan, niin voit myydä paikallasi eteenpäin.


Reaktiivisten koirien -koulutuspäivä su 3.12. (Milka Tauru)