Pentukurssit   
Pentukurssille voit tulla oikeastaan heti kun pentu on saapunut kotiin. Nykytiedon mukaan tiedetään kuinka tärkeä rooli sosiaalistamisella on ja pennun tärkein sosiaalistamiskausi päättyy jo noin 16 viikkoon mennessä. Tätä aikaa ei kannata heittää hukkaan! Kurssilla asioita harjoitellaan positiivisin menetelmin sekä palkkioita käyttäen. Emolta saatu vastustuskyky suojaa pentuja ja kaikki kurssilla olijat ovat suurinpiirtein samanikäisiä oman pentusi kanssa, muut tilassa käyneet koirat ovat rokotettuja. Jos jostain syystä on epäilys, että pennulla on suurempi riski sairastua, tällöin voi pennulle ottaa varhaisrokotteen.

Kurssilla harjoitellaan tärkeitä arjessa sekä myös harrastuksissa tarvittavia taitoja. Harjoiteltavia asioita on mm. palkkiot ja niiden taitava käyttäminen, kontakti, luopuminen, hihnataidot, käsittely, luoksetulo. Aika kattava paketti tärkeitä asioita! Tunnilla harjoiteltuja asioita kannattaa harjoitella kotona, tällöin vahvistat koirasi oppimista ja osaamista.

Kurssin kesto 7 kertaa ja kurssi kestää n 50 min kerrallaan. Pentuja on kurssilla max 5. Pennut harjoittelevat yhdessä, jolloin tulee myös hyvää häiriössä harjoittelemista. Kouluttajana pentukursseilla on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneet kouluttajat.

 


Hieno etu pentukurssilaisille!

Koirakeskuksen pentukurssilaisilla on nyt myös mahdollisuus ostaa Pennun Vuosi Basic -palvelu hintaan 99 eur (norm. 119 eur). Palvelun kesto on 1 vuosi. Käy tutustumassa www.pennunvuosi.fi.

toukokuu