Milka Taurun Tottelevaisuusklinikka

Toko tarkoittaa tottelevaisuuskoetta. Toko sopii kaikenlaisille koirille ja sitä voi harrastaa ihan vaan yhteisenä hauskana harrastuksena, kilpailumielessä tai tehostaakseen arjessa käytettäviä taitoja. Tokossa kilpaillaan neljässä eri luokassa; alokas-avoin-voittaja-erikoisvoittaja. Tokokokeessa koira on aina hihnaan kytkemättä.

Toko on myös paljon muutakin kuin vain liikkeet mitä kokeessa tehdään. Suurimmat haasteet monella melkeinpä onkin liikkeiden ulkopuolella. Toko on mukavan pikkutarkkaa ja sen liikkeitä on hauska palastella osiin ja yhdistellä niitä sitten hienoiksi ja näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Asioita myös voi ja kannattaa treenata monella eri tavalla! Kaikki osaaminen tukee koirakon osaamista. Tämä asia korostuu tokon treenaamisessa.









Lue lisää...Lue vähemmän...
Kategoria
 
Kurssipäivä
10.04.23
 
Ajat
maanantaisin, 10:00-16:00
 
Runko
0.5 käytäntötuntia, 1 teoriatuntia
 
Hinta
EUR 50.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osallistujat
maks. 2Täynnä
 
Huomioitavaa
Tottelevaisuusklinikka – koulutuspäivä
Onko teillä haasteita jonkin yksittäisen asian harjoittelussa? Eikö seuraaminen suju, luoksetulokäsky ei oikein toimi, noudossa pureskellaan kapulaa ja harjoittelun sijasta koira haistelisi mieluummin mattoa tai leikkisi muiden koirien kanssa. Mikäli kaipaat apua ja ohjausta erilaisiin tottelevaisuuslajien kouluttamisessa esiintyvien haasteiden kanssa, tai teillä on arkea haittaava pulma, lämpimästi tervetuloa mukaan.
Tavoitteena koulutuspäivässä on ratkaista kunkin koirakon haasteita ja laatia toimivat keinot näiden parissa työskentelyyn positiivisen vahvistamisen keinoin. Koirakkopaikkalaisena saat yksilöllisen kartoituksen tilanteestanne sekä harjoitusajan käytettäväksi juuri sen haasteen ratkaisuun, joka teillä on pinnalla.
Koulutuspäivä alkaa noin tunnin kestävällä vuorovaikutteisella luennolla, joka käsittelee koiran motivaatiota ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Koulutuspäivä on suunnattu jokaiselle tottelevaisuuslajeja harrastavalle, niistä kiinnostuneille tai muutoin arkeensa apua kaipaavalle. Mukaan voi osallistua myös kuunteluoppilaaksi ja saada vinkkejä erilaisten eteen tulevien ongelmien ratkaisuun. Kuuntelupaikka sopii erinomaisesti myös pennunomistajalle, osallistumalla opit ymmärtämään millaiset asiat vaikuttavat koiran käyttäytymiseen ja kuinka sitä voidaan tehokkaasti sekä koiralähtöisesti muokata.
Milka on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT) ja hän suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PGDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Osaaminen niin eläimen fyysisen suorituskyvyn rakentamisen, kuin kouluttamisen saralta takaavat koiran tilanteen kokonaisvaltaisen huomioinnin koulutuspäivässä.
Fysioterapeuttina ihmisen ohjaaminen on hänen ammatillista ydinosaamistaan. Koulutusten ohjaajana hän on selkeä, helposti lähestyttävä sekä omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa osallistujalla on miellyttävä olla. Tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseksi laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa, keskustellen ja ottaen huomioon juuri kyseisen asiakkaan kokonaistilanteen.
Milka harrastaa aktiivisesti palveluskoiralajeja kahden koiransa, australianpaimenkoira Einon ja espanjanvesikoira Hillan kanssa, harrastuslajivalikoimaansa kuuluu näiden lisäksi mm. toko sekä nosework. Milka on hankkinut monipuolisesti oppia nykyaikaisiin koulutusmenetelmiin, koulutustekniikkaan sekä koiran omaehtoisuuden tukemiseen liittyen.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
10.04.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.