Letkeää lenkkeilyä, kolmen kouluttajan -koulutuspäivä

Lenkkeily koiran kanssa voi olla rentouttavaa luonnosta nauttimista, hampaiden kiristelyä ja hermojen menetystä tai kaikkea siitä väliltä. Joskus voi tuntua todella epätoivoiselta kun koira vetää, räyhää vastaantulijoille tai vaikka hyökkäilee autojen ja pyörien kimppuun, mutta onneksi kaikkea pystyy harjoitella! Koskaan ei myöskään ole liian myöhäistä aloittaa harjoittelua. Kurssilla kouluttajana toimii eläintenkouluttaja (at) sekä eläintenkouluttaja eat-opiskelija Anna Piitulainen, joka on myös käynyt hihnakouluttaja -koulutuksen sekä pitänyt useampia hihnakursseja.

Hihnakurssilla harjoiteltavia asioita on mm. palkkiot ja niiden taitava käyttäminen, kontakti, luopuminen, yleistä hihnataitoja. 

Meiltä löytyy luentotallenteena Maikki Kiilavuon letkeää lenkkeilyä luento, minkä voi ostaa verkkokaupasta:
https://www.hyvanmielenkoirakeskus.fi/fi/tuotteet/luennot-ja-valmennukset-letkeaa-lenkkeilya-luentot...


Lue lisää...Lue vähemmän...
Kategoria
 
Kurssipäivä
29.04.23
 
Ajat
lauantaisin, 14:30-16:00
 
Runko
2 käytäntötuntia, 2 teoriatuntia
 
Hinta
EUR 69.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osallistujat
maks. 3 Täynnä
 
Huomioitavaa
Kolmen kouluttajan huikea koulutuspäivä. Kouluttajina Anna Piitulainen (eläintenkouluttaja AT ja eläintenkouluttaja EAT-opiskelija) ja Maikki Kiilavuo eläintenkouluttaja (AT, EAT) & käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija sekä Tanja Torvinen (eläintenkouluttaja AT ja eläintenkouluttaja EAT-opiskelija).
Koulutuspäivään voit tulla minkälaisen haasteen kanssa vaan, esim. vetäminen, muiden koirien/ihmisten/autojen tms ohittaminen, hihnan ja vaatteiden repiminen, yleinen pelokkuus tai kiihtyneisyys tai ihan mitä vaan.
Tai voitte tulla harjoittelemaan perustaitoja vaikka pennun kanssa tai ottaa perheen molemmat koirat mukaan ja harjoitella niiden kanssa yhdessä. Harjoitukset tehdään jokaiselle koirakolle sopiviksi. Ennen koulutuspäivää lähetetään ennakkokysely jossa voit kertoa tarkemmin koirastasi ja tilanteestanne.
Sisältää 2 h luentotalleenteen minkä voit katsoa haluamallasi ajankohdalla ennen koulutuspäivää. Käytännön päivässä jokaisella kouluttajalla n 20 min koulutusaika.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
29.04.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.