Pentukurssi

Pentukurssille voit tulla oikeastaan heti kun pentu on saapunut kotiin. Nykytiedon mukaan tiedetään kuinka tärkeä rooli sosiaalistamisella on ja pennun tärkein sosiaalistamiskausi päättyy jo noin 16 viikkoon mennessä. Tätä aikaa ei kannata heittää hukkaan! Kurssilla asioita harjoitellaan positiivisin menetelmin sekä palkkioita käyttäen. Emolta saatu vastustuskyky suojaa pentuja ja kaikki kurssilla olijat ovat suurinpiirtein samanikäisiä oman pentusi kanssa, muut tilassa käyneet koirat ovat rokotettuja. Jos jostain syystä on epäilys, että pennulla on suurempi riski sairastua, tällöin voi pennulle ottaa varhaisrokotteen.

Kurssilla harjoitellaan tärkeitä arjessa sekä myös harrastuksissa tarvittavia taitoja. Harjoiteltavia asioita on mm. palkkiot ja niiden taitava käyttäminen, kontakti, luopuminen, hihnataidot, käsittely, luoksetulo. Aika kattava paketti tärkeitä asioita! Tunnilla harjoiteltuja asioita kannattaa harjoitella kotona, tällöin vahvistat koirasi oppimista ja osaamista.

Kurssin kesto 7 kertaa ja kurssi kestää n 50 min kerrallaan. Pentuja on kurssilla max 5. Pennut harjoittelevat yhdessä, jolloin tulee myös hyvää häiriössä harjoittelemista. Kouluttajana pentukursseilla on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneet kouluttajat.

 


Hieno etu pentukurssilaisille!

Koirakeskuksen pentukurssilaisilla on nyt myös mahdollisuus ostaa Pennun Vuosi Basic -palvelu hintaan 99 eur (norm. 119 eur). Palvelun kesto on 1 vuosi. Käy tutustumassa www.pennunvuosi.fi.

Lue lisää...Lue vähemmän...
Kategoria
 
Ajanjakso
01.06. - 13.07.23
 
Ajat
torstaisin, 18:00-18:45
 
Runko
7 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 120.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 5Täynnä
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
01.06.
08.06.
15.06.
22.06.
29.06.
06.07.
13.07.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.