Koirien jumppatunti

Jumppaaminen koiran kanssa on hauskaa ja hyödyllistä! Jumppaaminen ei pelkästään ole vaan koiran fyysistä kunnossapitoa, vaan on myös mieltä piristävä virike sekä on mukavaa yhteistä tekemistä.

Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia mitkä tukevat koiran kehonhallintaa, koordinaatiota ja lihaksistoa. Hyvällä kehonhallinnalla voidaan välttyä loukkaantumisilta sekä nopeuttaa palautumista ja kuntoutumista. Tunti on 30 minuutin mittainen, koska tunnilla tehdään tiiivisti vain koiran harjoitteita.

Jumppatunti soveltuu kaikille koirille joilla on fyysiset mahdollisuudet terveeseen liikkumiseen. Kuntoutuksessa olevilla täytyy olla eläinlääkäriltä osallistuakseen tunnille.JUMPPAKURSSI:
Tällä intensiivisellä kolmen kerran kurssilla tutustutaan erilaisiin koiran tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviin liikkeisiin. Kurssille voi osallistua pennun, aikuisen tai seniorin kanssa eikä koiralla tai ohjaajalla tarvitse olla ennakkoon kokemusta jumppauksesta vaan täällä aloitetaan nimenomaan alkeista!

Harjoittelulla pystymme kehittämään koiran syviä lihaksia, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikekontrollia sekä liikkuvuutta ja notkeutta. Nämä kaikki vähentävät osaltaan loukkaantumisriskiä ja mahdollistavat mm. turvallisen harjoittelun eri harrastuslajeissa.Hyödynnämme kurssilla erilaisia tasapainoalustoja ja korokkeita. Liikkeissä huomioimme koiran koko kehon ja kehitämme sekä etu- että takaosaa, keskivartaloa unohtamatta. Keskitymme myös yhteistyöhön ja hauskaan yhdessä tekemiseen koiran kanssa, joka on kaiken tekemisen perusta. Jumppakurssilla jokaisella on oma henkilökohtainen 20 minuutin treeniaika, eli kurssille voi tulla hyvin koiran kanssa joka ei pysty olemaan muiden koirien kanssa samassa tilassa.

Kouluttajana toimii Sonja, joka opiskelee tällä hetkellä eläintenkouluttajaksi (AT) sekä koiran fysiikkavalmentajaksi.Lue lisää...Lue vähemmän...
Kategoria
 
Kurssipäivä
19.09.23
 
Ajat
tiistaisin, 20:00-20:50
 
Runko
1 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 22.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 6, paikkoja vielä saatavilla
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
19.09.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.