Pentujen puuhapiiri (pienet pennut)

Pentujen puuhapiiri on tarkoitettu kaikille alle 5 kk ikäisille pennuille. Ryhmät on jaettu pieniin ja isoihin pentuihin aikuiskoon mukaan. Jos et tiedä kumpaan ryhmään koirasi kuuluu, niin voit kysyä info@hyvanmielenkoirakeskus.fi.

Puuhapiirissä harjoitellaan ensin tärkeitä perustaitoja, jokaisella kerralla on myös jokin viriketehtävä. Näiden jälkeen pennut pääsevät yhdessä leikkimään. Leikkiminenhän tehostaa oppimista!

Miksi näin nuorille? Eikö tarvita rokotuksia? Pentujen tärkein sosiaalistamiskausi päättyy pennusta riippuen jo n 14 - 16 viikon ikään mennessä, tämä aika todella kannattaa käyttää hyödyksi! Tämä tarkoittaa siis sitä, että pentu tottuu uusiin tilanteisiin nopeammin, sekä on myös avoimempi uusille asioille. Sosiaalistaminen on tietysti myös muutakin kuin vain leikkimistä toisten pentujen/koirien kanssa. Se on tutustumista erilaisiin paikkoihin, tilanteisiin, ääniin, ihmisiin, kulkuneuvoihin jne. Ja aina tietysti pennun ehdoilla! Jos et ole varma miten edetä pentusi kanssa, niin voit aina kysyä, niin mietitään yhdessä.

Emolta saatu vastustuskyky suojaa pentua rokotuksiin saakka. Jos jostain syystä on epäilys, että pennulla on suurempi riski sairastua, tällöin voi pennulle ottaa myös varhaisrokotteen.

Pennun ei tarvitse olla (eikä voikaan olla) sisäsiisti osallistuakseen puuhapiiriin. Pennut käyvät välipissoilla puuhapiirin aikana, niin pissavahingoilta vältytään.


Puuhapiirin peruutusehdot:
- Viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua sähköpostilla info@hyvanmielenkoirakeskus.fi. Tämän jälkeen tehdyistä siirretyistä ja peruutetuista ajoista perimme 50 % varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta.


Lue lisää...Lue vähemmän...
Kurssipäivä
21.10.23
 
Ajat
lauantaisin, 11:00-11:45
 
Runko
1 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 15.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 6Täynnä
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
21.10.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.