Janette Salminen
Yrittäjä

Olen Janette Salminen ja olen Hyvänmielen Koirakeskuksen toinen perustajista. Lisäksi olen Lemmikkitarvike Onnipetin omistaja.

Koulutukseltani olen tradenomi, ja olen opiskellut eläintenhoitajaksi erikoistuen koirahierontaan. Olen toiminut kaupan alalla 16 vuotta ennen OnniPetin perustamista. Pidän asiakaspalvelusta sekä ihmisten ja eläinten kanssa työskentely on minulle luontevaa.

Meillä on aina ollut perheessä koiria ja nyt myöhemmin olen ollut omien koirien kasvattajan kanssa tiiviisti yhteistyössä näyttelyissä ja pentujen hoidossa.

Vuonna 2022 minusta tuli myös pienen tytön äiti. Asumme mieheni ja jackrusselinterreri Sulon kanssa Haminassa. Sulon kanssa harrastetaan tällä hetkellä agilityä ja sen lisäksi vapaa-aikaa vietän kolmen suomenhevosen kanssa touhuten. Omistamme ne yhdessä siskoni Jennyn kanssa joka myös työskentelee OnniPetillä.

Koiralähtöinen käsittely ja yksilön tarpeet huomioon ottaminen on tärkeä osa työtäni ja arvomaailmaa. Opittavaa on koko ajan lisää kun toimii eläinten kanssa ja se tässä työssä onkin mukavaa. Haluan oppia uutta ja kehittää osaamistani.

Minut tavoitat sähköpostitse: janette@hyvanmielenkoirakeskus.fi.