Jaana Helin
Koirahieroja

Olen Jaana Helin, 32-vuotias vaimo ja kahden pojan äiti. Perheeseemme kuuluu myös kolme mittelspitziä, joiden kanssa harrastan doboa, rally-tokoa, agilityä sekä näyttelyitä. Olen ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, valmistuin Helsingistä Taitotalosta v 2021 Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahierojan osaamisala. Opintojen laajuus 150 op, joiden lisäksi minulle kertyi n. 180 h projektikoirahierontoja eli monista kymmenistä koirista ja roduista tuli kokemusta.

Olen suorittanut myös vuonna 2019 arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssin. Toimin Kotkan Koiraystäväinseuralla toko-ohjaajana, oma ryhmä minulla on ollut kolmisen vuotta. Tätä ennen toimin KKS:n pentukoulun vetäjänä.

Olen edelliseltä ammatiltani kioskimyyjä, ja sitä työtä tein yli 10 vuotta. Ajatus alanvaihdosta oli kytenyt jo jonkin aikaa. Jäin odottamaan esikoistamme 2018 ja vanhempainvapaan aikana heräsi ajatus opiskelusta, ja koska eläimet ovat olleet koko iän lähellä sydäntä, hain Taitotaloon suorittamaan eläintenhoidon ammattitutkintoa.

Minulle tärkeintä koirien ja ylipäätään eläinten kanssa toimimisessa on molemminpuolinen luottamus, otan jokaisen koiran yksilönä vastaan ja etenen jokaisen koiran kanssa sen vaatimalla tavalla. Haluan, että vastaanotoltani lähtee koirat hännät heiluen ja omistajan hymyssä suin.

Toimin Koirakeskuksella siis hierojana, vesijuoksumaton ohjaajana sekä pentujen puuhapiirin ohjaajana. On ihan mielettömän hienoa päästä tähän upeaan, isoon remmiin mukaan toteuttamaan omia unelmia ja eritoten auttamaan teidän parhaita ystäviä voimaan entistä paremmin.


Minut tavoitat sähköpostilla: koirahierojahelin@gmail.comNähdään!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Palvelut

Koirahieronta (tutustuminen tai laserointi) 30 min
Yhdistelmä hieronta 30 min. ja vesijuoksumatto 15 min.
Koirahieronta 60 min
Vesijuoksu 15 min
Vesijuoksu 30 min