Sonja Mäkilä
Koirien ravitsemusneuvoja ja urheiluhieroja

Olen Sonja Mäkilä, kovaa vauhtia kouvolalaistuva satakuntalainen. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi vaihteleva määrä nelijalkaisia karvakorvia. Koulutukseltani olen turvallisuusalan työntekijä ja nykyinen päätoimeni löytyy Puolustusvoimista. Olen työskennellyt virkakoirien ohjaamisen ja kouluttamisen parissa ja tällä hetkellä ohjauksessani on vajaa 2-vuotias saksanpaimenkoira – Fenu.

Olen käynyt dipl. Koirien ravitsemusneuvoja® -koulutuksen Suomen Eläinterveydenhuolto-opistossa (SETO) vuonna 2014, jolloin aloitin sivutoimenani koirienravitsemusneuvontapalveluiden tuottamisen asiakkailletoiminimelläni Hyvinvoinnin Belenus. Vuonna 2021 valmistuin SETO:n dipl. Urheilukoirahierojaksi®. Lisäksi koirien parista löytyy kouluttautumista myös yksittäisistä kursseista mm. koiranohjaamiseen ja -kouluttamiseen sekä nenätyöskentelyyn liittyen. Syksyllä 2023 aloitan myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon opiskelun.

Koirien ja hevosten kanssa olen harrastanut yli kymmenen vuotta. Ensimmäisen koirani kanssa aloitin palveluskoiraharrastukseni suojelusta ja tämä laji on pysynyt lähellä sydäntäni siitä asti.Samaisen koiruuden kanssa starttasin myös koesuoritukset erikoisjäljellä ja seuraava koira veikin minut mennessään metsäjäljen maailmaan. Myös canicross on tullut tutuksi harrastusmuodossaan.

Koirien kanssa työskennellessä minulle on tärkeää koiran ja ohjaajan hyvä suhde sekä toimiva vuorovaikutus, jossa koira haluaa tehdä yhteistyötä ihmisensä kanssa. Kun tekeminen rakennetaan näiden palikoiden pohjalle positiivisen kouluttamisenmenetelmin, vain taivas on rajana yhteiselle hauskalle ja palkitsevalle tekemiselle!
 
Minut tavoittaa sähköpostilla sonja@belenus.fi. Kurkkaa myös Belenuksen kotisivut www.belenus.fi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Palvelut

Ensimmäinen käynti
Kontrollikäynti
Peruskäynti
Käsittelyyn totuttaminen