Fysioterapia
Eläinfysioterapian keinoin pystytään tutkimaan, hoitamaan ja ennalta ehkäisemään eläimen liikkumisen häiriöitä, sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Eläinten fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpiää eläimen toiminta- ja liikuntakykyä terapeuttisen harjoitteiden sekä manuaalisen ja fysikaalisen terapian avulla. Eläinfysioterapiassa hyödynnetään ihmisten fysioterapian menetelmiä ja käytäntöjä. Fysioterapiaan voi tulla eläinlääkärin lähetteellä tai ilman.

Ensimmäisellä kerralla tultaessa on hyvä kirjoittaa varauksen yhteydessä huomatuksia kohtaan mikä tarve ja tilanne teillä on sekä kertoa muutenkin koirasta. Odota ulkona omaa vuoroasi, teidät tullaan hakemaan sieltä sisälle.

Eläinfysioterapeuttina toimii Tiia Tiainen.
Puh. 050 341 9364

HINNAT

Fysioterapia  n 60 min  69€
Fysioterapia 30 min  45€ (laser/tutustuminen fysioterapiaan/jonkin ongelma-alueen täsmäkäsittely)Varausten siirto- ja peruutusehdot:
- Viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen tehdyistä siirretyistä ja peruutetuista ajoista perimme 50 % varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta.


Fysioterapian maksaminen ei ole mahdollista epassilla, smartumilla eikä edenredillä.


Tee varaus  Osta sarjakortti
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.