Haminaan avautuu elokuussa 2022 uusi ja upea koirakeskus. Rakennus on rakennutettu varta vasten palvelemaan asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin. Tilat ovat siistit ja nykyaikaiset. Olemme keskeisellä paikalla Haminan Salmenkylässä helppojen kulkuyhteyksien päässä.
Koirauimalamme on väistämättä suomen upein ja käytännöllisin!

Teimme kyselyn somessa mitä asiakas haluaisi, että ottaisimme rakennusvaiheessa huomioon. Vastauksia tuli useita kymmeniä ja tietyt teemat vastauksissa toistuivat ja ne olivat myös niitä samoja mitä olimme itse ajatelleet mitä haluamme uimalalta. Halusimme sekä asiakkaamme halusivat mm. että uimalan sisätiloissa eivät vieraat koirat kohtaa toisiaan. Tämä oli monelle todella tärkeää! Suomessa on meidän lisäksemme vain yksi uimala missä näin on. Altaamme on myös isoimmasta päästä mitä on koko suomessa olemassa, vain yhdessä paikassa on isompi. Kesällä 2021 kävimme kiertämässä useammassa uimalassa ympäri suomen nähdäksemme paljon erilaisia paikkoja sekä poimiaksemme sieltä hyviä ideoita. Lähimmät koirauimalat ovat Tuusulassa, Hyvinkäällä sekä Helsingissä.

Koulutustila on n 200 neliöinen, missä on pohjana täytteetön tekonurmi joustopohjalla. Tilassa pystyy turvallisesti harrastamaan eri lajeja sekä myös harjoittelemaan muita taitoja. Tilassa pidetään monia erilaisia kursseja ja koulutuksia, pentu- ja hihnakäytöskursseista eri lajikoulutuksiin. Harrastusvälineistöä on laajasti eri lajeihin (toko, rally-toko, agility, hoopers, nose work jne). Kouluttajat ovat ammattitutkinnon suorittaneita sekä pitkän linjan koiraharrastajia.

Hyvinvointipalveluissa meillä on vesijuoksumatto, trimmaaja, hieroja, fysioterapeutti sekä osteopaatti. Kaikki tiloissamme työskentelevät ovat koulutuksen saaneita koira-alan ammattilaisia. Pyrimme toiminnallamme nykyaikaiseen tutkittuun tietoon perustuvaan koiralähtöiseen toimintaan.

Mainostila yritykselle:
Meillä olisi tarjota yrityksellesi mainospaikka joko uimalan tai treenitilan puolella tai vaikka molemmista! Meidän asiakaskuntaa on Kymenlaakso, Itä-Uusimaa, Etelä-Karjala, Päijät-Häme sekä Etelä- Savo eli asiakkaita tulee pitkänkin matkan päästä.
 
Mainoksen perushinta 500 e / vuosi + alv, koko n 100 cm x 100 cm, pienempi n 50 x 50 cm, hinta 300 e /vuosi + alv. Logon malli ratkaisee myös hiukan kokoa ja mallia. Mainos on muovista tehty kestävä kyltti ja se kiinnitetään seinään, missä se pysyy siistinä ja puhtaana. Mainospaikan voi ostaa helposti verkkokaupasta www.hyvanmielenkoirakeskus.fi.

Kerrotaan erittäin mielellään lisää niin toiminnastamme kuin lisätietoa mainostilasta: info@hyvanmielenkoirakeskus.fi tai 044 231 5653.
Vastaavaa koirakeskusta ei löydy koko Suomesta ja se on upeaa, että semmoinen löytyy juuri meiltä täältä Haminasta!

Terkuin, Janette & Tanja