Harrastavan koiran pohjataidot

Kiinnostaako koiran kanssa harrastaminen, mutta et tiedä mikä olisi teidän laji tai toisaalta vähän kaikki kiinnostaa? Harrastavan koiran pohjataidot kurssilla harjoitellaan jokaiseen lajiin sopivia taitoja.

Eri lajeissa tarvitaan erilaisia taitoja, mutta hyvin monessa lajissa toistuu samanlaiset taidot. Ilman pohjataitoja lajin kuin lajin harrastaminen voi olla hankalaa. Kurssilla harjoitellaan eri harrastelajeissa tarvittavia taitoja kuten eri koulutustekniikoita, palkkioita ja niiden taitavaa käyttämistä, kohdetyöskentelyä jne.

Kurssin aikana pääset kokeilemaan agilitya, rally-tokoa ja hajutyöskentelyä, sekä osallistujien toiveiden mukaan myös muita lajeja. Kurssi sopii nimestään huolimatta myös kotikoirille, eikä osallistujille ole pohjataitovaatimuksia. Kurssin tavoitteena on rento ja hauska yhdessä tekeminen!

Lue lisää...Lue vähemmän...
Ajanjakso
25.11.23 - 06.01.24
 
Ajat
lauantaisin, 10:00-10:50
 
Runko
5 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 125.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 3Täynnä
 
Huomioitavaa
Kiinnostaako koiran kanssa harrastaminen, mutta et tiedä mikä olisi teidän laji tai toisaalta vähän kaikki kiinnostaa? Harrastavan koiran pohjataidot kurssilla harjoitellaan jokaiseen lajiin sopivia taitoja.
Eri lajeissa tarvitaan erilaisia taitoja, mutta hyvin monessa lajissa toistuu samanlaiset taidot. Ilman pohjataitoja lajin kuin lajin harrastaminen voi olla hankalaa. Kurssilla harjoitellaan eri harrastelajeissa tarvittavia taitoja kuten eri koulutustekniikoita, palkkioita ja niiden taitavaa käyttämistä, kohdetyöskentelyä jne. Kurssin sisältö suunnitellaan jokaiselle sopivaksi ja kunkin koirakon lajia tukevaksi.
Kurssin kesto 5 kertaa ja kurssi kestää kerrallaan n 50 min. Nimestään huolimatta sopii myös kotikoirille.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
kyllä
 
Koulutuspäivät
25.11.
02.12.
09.12.
16.12.
23.12.
30.12.
06.01.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.